Een gratis WordPress thema voor jouw website? WordPress is een geweldige systeem dat jou in staat stelt om geweldige websites te maken. Een blog, shop, forum of een zakelijke website.. met WordPress kan het allemaal. En om het allemaal vlotter te laten verlopen zijn er de WordPress thema’s.

Er zijn er duizenden beschikbaar op het internet met allemaal verschillende functies en toepassingen. De meeste zijn betalend maar wij hebben er voor jou de beste 5 thema’s uitgekozen die volledig gratis zijn. Het was niet gemakkelijk en wij zouden er gemist kunnen hebben. Als je er eentje kent dat past in het lijstje, laat dan gerust een bericht achter en wij bekijken het!

 1.  AccessPress Lite

  AccessPress-LiteAccesPress Lite is een responsieve en zakelijke thema met functionaliteiten zoals betalende WordPress thema’s. Het beschikt over een duidelijk optiepagina om de thema volledig naar jouw smaak te krijgen.

  De gratis WordPress Thema ondersteund Woocommerce (voor een online winkel), BBpress (voor een forum) en kan vertaalt worden in bijna elke taal.

  Demo: http://accesspressthemes.com/theme-demos/?theme=accesspress-lite

  Download: https://wordpress.org/themes/accesspress-lit

 2. Parallax One

  gratis wordpress thema's 2
  Parallax One is een responsieve website op basis van Bootstrap. Je kan er niet enkel een zakelijke website mee bouwen, maar ook een blog en Shop. De kleuren, logo’s en meer kunnen op de optiepagina worden aangepast. Deze gratis WordPress thema laat u ook toe om paralaxx effecten te gebruiken. Een leuke extraatje bij een gratis thema!

  Demo: http://themeisle.com/demo/?theme=Parallax%20One

  Download: http://themeisle.com/themes/parallax-one/

 3. Sydney

  gratis wordpress thema's 3

  Sydney is een gratis WordPress thema met een strak en afgewerkt design. Het beschikt over een slider die heel de scherm kan overnemen, scrollen gebeurd op een zachte manier en strakke elementen om in de pagina’s te kunnen gebruiken.

  Bovenop ondersteund de thema vertalingen naar andere talen en Google Fonts.

  Demo: http://demo.athemes.com/sydney/

  Download: http://athemes.com/theme/sydney/?ref=17

 4. Pixova

  gratis wordpress thema's 4

  Als nummer 4 hebben wij gekozen voor Pixova Lite. Deze gratis WordPress thema is geschikt voor kleine ondernemingen.  De thema is responsief en beschikt eveneens over paralaxx effecten. Bij het scrollen worden de elementen steeds met een effect geladen. Je kunt er Woocommerce met gebruiken voor uit te breiden naar een webshop.

  Demo: http://www.machothemes.com/demo/#Pixova lite

  Download: https://www.machothemes.com/themes/pixova-lite/mtref/themeisle/?campaign=freethemes

 5. Flat
  gratis wordpress thema's 5

  Flat is een thema dat zich afzondert in de gratis WordPress thema’s door de header. Het bevind zich aan de linkerkant van de pagina en geeft er een aparte look aan. Ook deze WordPress Thema is responsie, ondersteund veel widgets en kan vertaalt worden.

  Demo: http://themeisle.com/themes/flat/

  Download: http://themeisle.com/demo/?theme=Flat

Een gratis WordPress thema – slot

Zoals je kunt zien zijn er redelijk wat thema’s op het internet te vinden voor jouw WordPress website en helemaal gratis. Ze beschikken over elk aparte functies en designs voor een unieke website te kunnen bouwen. Heb je andere suggesties? Laat het ons dan maar weten!

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY