Geld verdienen op het internet is een fenomeen dat de laatste decennia extreem aan het groeien is. Op het internet kun je overal websites zien met manieren om rijk te worden. Het enige probleem is dat de meeste u proberen te laten inschrijven in een seminaries of online cursus. Ze beloven u een ei van goud maar in de realiteit is het wel wat anders.

Er valt zeker geld te verdienen op het internet maar hier komt wel wat meer werk bij kijken. Lees verder en ontdekt zelf hoe je geld kunt verdienen op het internet.

Google Adsense reclame op uw website

Wanneer uw website voldoende bezoekers krijgt met belangstelling voor de inhoud die u plaatst. Dan is Google Adsense een manier om uw graantje mee te pikken. Google laat u dan toe om reclame op uw website te plaatsen die afgestemd zijn naar de surfervaring van uw bezoekers. Als Google weet dat uw bezoeker recent naar een merk van auto heeft zitten zoeken, dan is de kans groot dat er een advertentie zal verschijnen hierover.

Je verdient geld telkens een bezoeker op een advertentie heeft geklikt. Uit studies blijkt dat 5 tot 7% van je bezoeker op een advertentie zal klikken. Per klik zal Google je gemiddeld 15 cent vergoeden.

Vanaf 50 euro schrijft Google maandelijks de bedragen uit op je rekening.
Voor meer informatie over Google Adsense kun je op de officiële website terecht.

Geld verdienen op het internet met YouTube

Een tweede manier om geld te verdienen op het internet is YouTube. Zoals je waarschijnlijk al weet kan je video’s plaatsen op YouTube zonder enige kosten. Die video’s die je plaatst, kunnen wereldwijd bekeken worden en met een aantal volgers kan je redelijk wat centjes bij elkaar verzamelen.

Het zit zo dat je ongeveer 1 euro per 1000 views verdient met YouTube. Je kunt in alle branches geld verdienen op YouTube. Kijk bijvoorbeeld naar onderstaande video. Je hoeft het uiteraard niet helemaal uit te kijken! 😉

Dit wordt bekeken door kindjes van nog geen 5 jaar. Maar de aantal views lopen (op het moment dat deze post werd geplaatst) al tot 139.231.021 weergaven. Reken zelf even uit hoeveel de persoon heeft verdiend sinds de video op YouTube werd geüpload.

Waarom verdien je geld met YouTube

Je kent ze wel, de video’s en advertenties dat worden weergeven voor je een video kan bekijken. Die advertenties laten geld binnen komen bij YouTube. En als er veel mensen naar je video’s kijken, dan zal YouTube jou een deel van de inkomsten geven. Daar zijn ze eerlijk in..

Wil je nog meer weten? Lees verder in deel 2 van Geld Verdienen Op Het Internet

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY